Συνδεθείτε μαζί μας

Νεα

Το χάντμπολ πάει στη Sportexpo

Έντονη θα είναι η παρουσία του αθλήματος, στην 3η διεθνή έκθεση Αθλητισμού “Sportexpo 2018”, από αύριο, Πέμπτη, έως το Σάββατο (29-31/3) στο Περίπτερο 10 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με μέριμνα της ΕΣΧΘ, ένα γήπεδο χάντμπολ, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο, θα αποτελέσουν τις εστίες του ελληνικού χάντμπολ στη Sportexpo, την οποία και φέτος αναμένεται να επισκεφθούν χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού.

Στο γήπεδο, μικροί και μεγάλοι θα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο άθλημα υπό την επίβλεψη των τεχνικών συμβούλων της Ομοσπονδίας.

Στο περίπτερο θα παρέχονται πληροφορίες για τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στα όρια της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και παράλληλα θα προβάλλεται η μεγάλη εκδήλωση Thess Hand 2018 για παιδιά δημοτικού, που και φέτος θα διεξαχθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 20 Μαΐου, με έξι γήπεδα street handball. Επίσης, θα προβάλλονται από οθόνη θεαματικά στιγμιότυπα του αθλήματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διαρκής αναφορά θα γίνεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του 2021, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο του χάντμπολ αναμένεται να επισκεφθούν αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων της Θεσσαλονίκης. Και στις τρεις ημέρες το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00-20:00, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα παρέχεται και δωρεάν πάρκινγκ στους επισκέπτες.

Η Sportexpo, που συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι ένα αθλητικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς.
Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, μαθητές, προπονητές, αθλίατροι φυσικοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση, αποτελούν τους επισκέπτες της έκθεσης.
Στην έκθεση ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για αθλητικές ομοσπονδίες και αθλήματα, αθλητικά σωματεία, εξοπλισμό γυμναστηρίων, αθλιατρικές υπηρεσίες, αθλητικά βιβλία, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, superfoods, αθλητικό τουρισμό, αθλητικά ΜΜΕ, γυμναστήρια και αθλητικά events.

Περισσότερα Νεα