Συνδεθείτε μαζί μας

Νεα

Έπαιξαν χάντμπολ και το χάρηκαν

Μεγάλη απήχηση είχε το τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων για τους μαθητές και της μαθήτριες της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη απήχηση είχε το τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων για τους μαθητές και της μαθήτριες της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες «ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ» για δημοτικά σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, που οργάνωσε η ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. στα κλειστά γυμναστήρια Σταυρούπολης και Συκεών, έφερε στα γήπεδα 24 μικτές ομάδες και περισσότερα από 300 παιδιά. Οι αγώνες έγιναν σε συνεργασία με τους Δήμους Παύλου Μελά και Νεάπολης-Συκεών και πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία και την καθοδήγηση των αναπτυξιακών προπονητών της ΟΧΕ Θανάση Καρακεχαγιά και Δημήτρη Μασλαρινού.

Συνολικά, φέτος στα τουρνουά δημοτικών σχολείων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης σε ΧΑΝΘ, ΧΑΝ Καλαμαριάς, Συκιές και Σταυρούπολη, συμμετείχαν περισσότερα από 40 δημοτικά σχολεία και έπαιξαν χάντμπολ περισσότερα από 1.000 αγόρια και κορίτσια.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά στους μαθητές και στις μαθήτριες δόθηκε ενημερωτικό υλικό της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης αναφορικά με τους συλλόγους που καλλιεργούν το άθλημα σε όλες τις συνοικίες της πόλης.

Περισσότερα Νεα