Συνδεθείτε μαζί μας

Ανακοινωσεις

Το ελληνικό χάντμπολ αποχαιρέτησε τον Θανάση Καρακεχαγιά

Εκατοντάδες άνθρωποι του αθλήματος, από κάθε γωνιά της χώρας, συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στις Συκιές και στα Κοιμητήρια της Θέρμης, για να απευθύνουν το ύστατο “χαίρε” στον Θανάση Καρακεχαγιά, που αιφνίδια έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, προδομένος από την καρδιά του.

Παλιοί και σημερινοί αθλητές κάθε ηλικίας, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος ήταν συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια.

Αντιπροσωπείες από την ΟΧΕ, τις Ενώσεις, τον ΣΥΠΧΕ και τον ΠΣΑΧ, εκπρόσωποι σωματείων απ’ όλη τη Βόρειο Ελλάδα, συνεργάτες στο Φοίβο Συκεών, παλιοί συναθλητές του και συνοδοιπόροι στο χάντμπολ, συνόδευσαν τον Θανάση Καρακεχαγιά στο τελευταίο του ταξίδι και στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας σε αυτή την τραγική στιγμή. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΧΘ αποχαιρέτησε τον ακούραστο εργάτη του αθλήματος.

Σπαραχτικός ήταν ο επικήδειος λόγος του Χρήστου Κοτζαμανίδη, πρώτου προπονητή του Θανάση Καρακεχαγιά, ο οποίος περιέγραψε τη διαδρομή του εκλιπόντος από το γυμνάσιο της Ικτίνου, εκεί όπου έγινε η πρώτη γνωριμία με το χάντμπολ έως τις αθλητικές διακρίσεις με το ΒΑΟ και τις προπονητικές επιτυχίες με τις Εθνικές ομάδες και τις πρώτες νίκες σε διεθνές επίπεδο. Ο κ. Κοτζαμανίδης εξήρε την παρουσία του Θανάση Καρακεχαγιά εντός και εκτός γηπέδων, μια παρουσία που τόσο θα λείψει σε όλους μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Περισσότερα Ανακοινωσεις