Συνδεθείτε μαζί μας

ThessHand

Γέμισε παιδιά η πλατεία Αριστοτέλους

Tο χάντμπολ είχε την τιμητική του σήμερα το πρωί (20/5) στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους με εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια να παίζουν street handball στα πέντε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.

Tο χάντμπολ είχε την τιμητική του σήμερα το πρωί (20/5) στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους με εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια να παίζουν street handball στα πέντε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.

Για τρεις ώρες το «Thesshand 2018» μαγνήτισε μικρούς και μεγάλους, καθώς πέρα από τους συνεχόμενους αγώνες υπήρχαν εκπλήξεις με ξυλοπόδαρους, face painting, χορό και πολύ χιούμορ από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ οι γονείς εφοδιάστηκαν με τα έντυπα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης που δίνουν πληροφορίες για τους συλλόγους και τις ακαδημίες της πόλης.

«Απολαύσαμε το άθλημά μας στην ομορφότερη πλατεία της χώρας, με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να μας δίνουν την ελπίδα ότι θα είναι οι αυριανοί πρωταγωνιστές του ελληνικού χάντμπολ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους φροντίζουν για την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΧΘ, Δημήτρης Σαουλίδης τόνισε ότι «μας έδωσε μεγάλη χαρά ότι γέμισε και φέτος η πλατεία Αριστοτέλους από παιδιά που διασκέδασαν παίζοντας χάντμπολ. Το «Thesshand 2018″ έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη. Από την πλευρά μας θα δουλεύουμε για ακόμη περισσότερες δράσεις που θα προωθούν το άθλημά μας».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του «Be active» από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και το δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η κατασκήνωση «Yuppi Camp, καθώς και η εταιρία CAP, που πρόσφερε αθλητικό υλικό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης, καθώς και ο αντιδήμαρχος του δήμου Νεάπολης – Συκεών και πρώην διεθνής αθλητής του χάντμπολ Αντώνης Σαουλίδης.

Περισσότερα ThessHand